X Ambassadors

X Ambassadors nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 15.2.2024.

X Ambassadors saavutti suuren suosion platinaa myyneellä VHS-albumillaan, jossa oli mukana henkilökohtaisia äänikatkelmia veljesten Sam Harrisin ja Casey Harrisin nuoruudesta.

Albumi sisälsi menestyksekkäät hitit “Unsteady” ja “Renegades”, jotka johtivat bändin kolmen vuoden maailmanlaajuiseen kiertueeseen. X Ambassadors esiintyi myös useilla merkittävillä festivaaleilla tänä aikana. Sam Harrisin lyriikat muuttuivat yhä henkilökohtaisemmaksi, minkä ansiosta yhtye julkaisi vuonna 2018 vaikuttavia singlejä kuten “JOYFUL” ja “Don’t Stay”.

Bändi on tunnettu sitoutumisestaan juuriensa vaalimiseen ja positiiviseen vaikuttamiseen. X Ambassadors järjestivät Cayuga Sound -festivaalin Ithacassa ja keräsivät rahaa paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Vuonna 2019 X Ambassadors julkaisi singlen “BOOM”, jonka graafinen tyyli on suunniteltu pistekirjoituksella ja keltamustalla värimaailmalla. Tämä mahdollisti sokealle Casey Harrisille, yhtyeen kosketinsoittajalle ja Sam Harrisin veljelle, ensimmäisen fyysisen kokemuksen hänen työnsä visuaalisesta ilmentymisestä. Caseylla on jäljellä vain 10 % näkökyvystään, joten tämä oli hänelle merkittävä virstanpylväs.