WATERLAND 26.11.2023

Veden alla, vedessä, maalla ja ilmassa, WATERLANDin unohtumaton näytelmä odottaa sinua.

Tämä on huikea tunteiden myrsky, joka saa sinut valtaansa! Näyttäviä temppuja ja extreme-esityksiä eri sirkustaiteen osa-alueilta. Värikkäät designpuvut. Ohjaajan luovia skenaarioita! Alkuperäistä musiikkia. Upea spektaakkeli koko perheelle.

 

Viimeisintä tekniikkaa edustavat laitteet: uima-allas, jossa on 120 tonnia vettä, tuhansia valaistuja suihkulähteitä, satoja valo- ja äänitehosteita – esityksissä käytetään uusinta tekniikkaa.

 

Ainutlaatuinen näyttämö, jossa sirkusareena muuttuu vedenpeiliksi ja tuhannet valaistut suihkulähteet nostavat tonneittain vettä, muuttaen sen satumaiseksi sateeksi, upottaen esiintyjät ja katsojat hämmästyttävään tunnelmaan. Tämä kaikki tempaa mukaansa sekä lapsia että aikuisia.

 

Sinua tervehtivät lumoavat nymfit ja meduusat. Tapaat hauskoja klovneja ja rohkeita merirosvoja ja näet illuusiossa tapahtuvan ihmeen syntyä WATERLANDin maagisella saarella. Vedenalaisen valtakunnan asukkaat, jotka osaavat hallita sekä veden että tulen alkuvoimia, voittavat sydämet unohtumattomilla tempuillaan, ja veteen heijastuvat tähdet kertovat uskomattoman taivaan ja maan välisen rakkaustarinan!

 

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! AQUA-baletti ja SHOW-baletti räjäyttävät mielesi!

 

Tule nauttimaan ja anna itsesi yllättyä! WATERLAND odottaa sinua! LAHJOITA lapsellesi ja itsellesi aito satu.

 

Lipunmyynti alkaa 1.6.2023