Vielki Hengis 2021

HELSINGIN JÄÄHALLIN BLACK BOXIN UUDEN VIELKI HENGIS -TAPAHTUMAN ESIINTYJÄKATTAUS VAHVISTUU – ILLASSA MUKANA MYÖS EMMA-PALKITTU F

 

 

Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 27. marraskuuta järjestettävän Vielki Hengis -tapahtuman esiintyjäkattaus vahvistuu entisestään, kun lavalle nousee myös Emma-palkittu artisti F! Iltaan oli jo entuudestaan tiedotettu genre- ja platinarajoja musiikillaan rikkoneet Mouhous, costee, TIPPA sekä kovaa vauhtia läpimurtoaan tekevä Heviteemu.

Vielki Hengis tuo parrasvaloihin anteeksipyytelemättömiä nimiä, jotka eivät pelkää ottaa vaikutteita eri genreistä ja luoda niistä sen myötä jotain omaa. Illan esiintyjiä yhdistää myös se, että he ovat tehneet jo entuudestaan runsaasti yhteistyötä keskenään niin biisien kuin kokonaisten levyjenkin myötä.

F ei tee tähän linjaan poikkeusta. Hän on julkaissut soolona kaksi erinomaista pitkäsoittoa, jotka ovat näyttäneet hänen kameleonttimaista monipuolisuuttaan biisintekijänä, laulajana ja räppärinä. Hän yhdistelee musiikissaan elementtejä räpin lisäksi mm. rnb-musiikista, popista ja elektronisemmasta soundista. YleX poimi F:n tuoreimman albumin, “Mä oon vapaa”, vuoden 2020 tärkeimpien albumeiden joukkoon.

Emma-palkinnon lisäksi F on valittu myös Luokka ’19 -listaukseen, esiintynyt loppuunmyydyille yleisöille osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -erikoiskokonpanoa sekä tehnyt yhteistyötä tähtinimien kanssa Elastisesta aina Mariskaan. Vielki Hengis -illan esiintyjistä F on levyttänyt yhteistä materiaalia erityisesti costeen kanssa.

 

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta, että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

 

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa, että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

 

Lue lisää turvallisuudesta Live Nationin tapahtumissa TÄÄLTÄ.

 

 

TAPAHTUMA:

Vielki Hengis

Mouhous, costee, TIPPA, Heviteemu, F & DJ Xmies

La 27.11.2021 Black Box, Helsingin Jäähalli

Ovet klo 19

S/K-18

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 36 euroa Ticketmasterista