THE LORD OF THE RINGS AND THE HOBBIT

HELSINGIN THE LORD OF THE RINGS AND THE HOBBIT –KONSERTTI SIIRTYY TORSTAILLE 18.11.2021. KONSERTTIIN JO OSTETUT LIPUT KÄYVÄT SELLAISENAAN.

 

Siirto koskee myös konserttiin mahdollisesti ostettuja ruokapaketteja. Liput voi myös palauttaa 31.3.2021 mennessä, jolloin lipunhinnan saa takaisin käsittelyajan puitteissa. Tarkemmat ohjeet palautuksiin löytyvät Lippu.fin ja Ticketmasterin sivuilta.

 

THE LORD OF THE RINGS AND THE HOBBIT

To 18.11. 2021 Helsingin jäähalli klo 19.00

 

The Lord of the Rings and the Hobbit -konsertti perustuu J. R. R. Tolkienin legendaarisiin Taru sormusten herrasta ja Hobitti –kirjasarjoihin.  Tässä sinfoniaorkesterin ja kuoron esittämässä konsertissa Tolkienin tuplatrilogiat heräävät eloon iltapäivän ajaksi.

 

Yuri Karavaevin johtaman perinteikkään The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus –sinfoniaorkesterin ja kuoron lisäksi konsertissa kuullaan myös skotlantilaisnäyttelijä-muusikko Billy Boydia, joka näytteli Peregrin Tukin eli Pippinin roolin Taru sormusten herra –elokuvissa. Taru Sormusten herra ja Hobitti –elokuvasarjojen musiikit on säveltänyt Howard Shore, joka on saanut peräti kolme Oscar-palkintoa näistä töistään.

 

Mediakuvat: http://bit.ly/2NI9yA2

Esityksen traileri: http://bit.ly/2zuTjOs

Järjestäjä: 

RH-Entertainment Oy, marko@prodisco.fi

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Liekki Promotion / Nora Norrlin

nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116