The Illusionists: Direct from Broadway 24.5-

Broadwayn, Lontoon West Endin ja Aasian valloittanut
The Illusionists:
DIRECT FROM BROADWAY
saapuu Euroopan kiertueelle 2019!

Kansainvälinen seitsemän huipputaikurin menestysshow Suomeen toukokuussa!

Kansainvälinen seitsemän maailmankuulun taikurin huippushow saapuu Suomeen toukokuussa. Tämä ympäri maailman jättimenestystä niittänyt The Illusionists: Direct from Broadway -niminen esitys nähdään Helsingin jäähallissa kolmena eri näytöksenä 24.-25. toukokuuta. Liput maksavat alkaen 49 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

Mukana on seitsemän maailman parhaimmistoon lukeutuvaa taikuria: portugalilainen Luis De Matos (The Master Magician), joka on voittanut Golden Grolla -palkinnon vuonna 2013 sekä The Devant Award -palkinnon kaikkien aikojen nuorimpana taikurina, brittiläinen illusionisti James More (The Deceptionist), joka nousi huimaan suosioon vuoden 2013 Britain’s Got Talent -kisan myötä, italialainen Andrew Basso (The Escapologist), joka on valittu maailman parhaaksi kahlekuninkaaksi, Yu Ho-Jin (The Manipulator), joka on ensimmäinen Grand Prix Award -palkinnon voittanut aasialainen taikuri, ranskalaissyntyinen Parlour Magician of the Year -palkinnon voittanut Kevin James (The Inventor), saksalais-armenialainen aviopari ja America’s Got Talent -ohjelmassakin nähty Sos & Victoria (The Transformationists) sekä oman alansa mestari Enzo (The Unforgettable).

Show’n aikana yleisöä hämmästyttävät ja viihdyttävät taiturimaiset illuusiot sekä levitaatio, ajatustenluku ja katoamistemput. The Illusionists: Direct from Broadway on tarkoitettu koko perheelle ja se on lumonnut jo sadat tuhannet katsojansa ympäri maailman vaikuttavalla kokoonpanolla ennennäkemättömän uskaliaita ja ällistyttäviä temppuja.

The Illusionists: Direct from Broadway on juuri päättänyt ennätyksellisen esityskautensa New Yorkissa, Lontoossa ja eri puolilla Aasiaa ja saapuu Euroopan-kiertueensa myötä Suomeen. The Illusionists-show’sta tuli kauden 2017–2018 jälkeen kaikkien aikojen tuottoisin esitys yhden viikon aikana Broadwayn Marquis Theatressa ja Neil Simon Theatressa, West Endin Shaftesbury Theatressa sekä Sydneyn oopperatalossa, Melbournen Arts Centressä ja Mexico Cityn Auditorio Nacionalissa.

The Illusionists: Direct from Broadway -show’n Euroopan-kiertue yltää liki kahteenkymmeneen kaupunkiin ja saapuu toukokuussa suomalaisen yleisönsä iloksi myös Helsinkiin.

Esitykset Helsingin Jäähallissa:

PE 24.5. klo 20.00.

LA 25.5. klo 16.00.

LA 25.5. klo 20.00.

Esityksen kotisivut: www.theillusionistslive.eu/fi/

Seuraa Facebookissa The Illusionists
www.facebook.com/theillusioniststour

https://www.ticketmaster.fi/artist/the-illusionists-direct-from-broadway-lippuja/1003273