Scooter 100% – 25 Years & Wicked Tour

Ysärin ykkösvillitsijä Scooter kolmelle hallikeikalle Suomeen marraskuussa!
100% – 25 Years & Wicked Tour -juhlakiertue myy jättivenuet loppuun Euroopassa

Scooter on aloittanut jo tänä syksynä erityisen juhlavuoden, joka vie yhtyeen maailmankiertueelle ja tuo myös Suomeen marraskuussa, julkaisihan tämä saksalainen elektronisen tanssimusiikin uranuurtaja ensimmäisen Vallée De Larmes – ja megasuosion saaneen Hyper Hyper -singlensä vuonna 1994. On siis aika polkaista käyntiin Scooterin 25-vuotisjuhlakiertue! Luvassa on ennennäkemätön ilta, jossa käydään läpi yhtyeen megasuosion räjäyttäneet hitit sekä päästetään valloilleen koko 25 vuotta jo kantanut energia, josta Scooter on tullut tunnetuksi.

Viimeksi vuonna 2015 Helsingin Jäähallin täyttänyt Scooter nähdään 100% – 25 Years & Wicked Tour -kiertueen tiimoilta Suomessa peräti kolmella isolla keikalla: 8. marraskuuta Helsingin Jäähallissa, seuravaana päivänä Kuopiohallissa ja 10. marraskuuta Ouluhallissa. Kiertueen Very Special Guest julkistetaan myöhemmin.

Scooter on julkaissut urallaan jo 19 studioalbumia, näistä viimeisimmän Forever-pitkäsoiton viime vuonna. Iso-Britanniassa ennakkoon jo hallit tällä maailmankiertueellaan myynyt Scooter on kiistatta yksi 90-luvun menestyneimpiä bändejä, ja nyt alkanut kiertue on ollut menestys myös Scooterin kotimaassa Saksassa, jossa loppuunmyytyjen hallien lisäksi 100 000 fania täyttää Berliinin olympiastadionin.

Scooterin riveissä vaikuttavat H. P. Baxxter, Michael Simon ja Phil Speiser ovat tuomassa Suomeen ison valo- ja lavashown juhlan kunniaksi. Enää vain pitää selvittää How Much Is The Fish? Mitä väliä, kun tärkeintä on Move Your Ass!

Kaikkien kolmen keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 10. syyskuuta.

Scooter 100% – 25 Years & Wicked Tour
+ Very Special Guest

Helsinki – Jäähalli
8.11.2018
Liput 49e