Ryhmä Hau 11-12.11.

IKIMUISTOINEN ELÄMYS KOKO PERHEELLE

Supersuositusta lastenohjelmasta areenaspektaakkeliksi laajentunut Ryhmä Hau Live! palaa Suomeen marraskuussa 2022. Ympäri maailmaa kiertänyt “Pelastuspartio vauhdissa” -esitys nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 12. marraskuuta kahden näytöksen voimin. Esitykset tuovat Helsingin Jäähallin lavalle Ryhmä Hau’n kaikki suosikkipennut toiminnantäyteiseen ja musiikkia sisältävään seikkailuun, joka on ladattu täyteen energiaa.

Vauhdikas ja koko perheelle sopiva Ryhmä Hau Live! ”Pelastuspartio vauhdissa” -show marssittaa lavalle lukuisat tv-sarjan suosikkihahmot. Jännälahden Pormestari Pujolan ja Usvapohjan Pormestari Hanttisen välinen kisa on alkamassa, mutta Pormestari Pujola onkin kateissa. Ryhmä Hau on vauhdissa!

Ryder (Riku) kutsuu apuun Marshallin (Samppa), Chasen (Vainu), Skyen (Kaja), Rubblen (Rolle), Rockyn (Rekku), Zuman (Toma) ja Everestin (Halti), jotta Pormestari Pujola saadaan pelastettua ja kisa voitettua. Jokaisen koiranpennun yksilöllisiä erikoistaitoja ja tiimityön voimaa hyödyntäen Ryhmä Hau todistaa tunnuslauseensa mukaisesti, että ”ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”. Show opettaa kaikille katsojilleen iästä riippumatta tärkeitä asioita esimerkiksi kansalaisvelvollisuuksista ja sosiaalisista taidoista sekä ongelmanratkaisun tärkeydestä, kun Ryhmä Hau suorittaa sankarillisia pelastustehtäviään.

Suomeksi puhutun show’n kesto on noin 75 minuuttia sisältäen väliajan. Tervetuloa mukaan maailmanluokan seikkailuun koko perheen voimin!

 

Liput:
Permanto A & B: 49 €
Permanto C & D: 35 €
Alakatsomo A3, A5, C3 & C4: 39 €
Alakatsomo A6, A7, B1-B5, C1 & C2: 25 €
Alakatsomo mahd. näköeste A3, C3-C5: 25 €
Pyörätuolipaikka 25 €
+ tilausmaksu alk. 1 € / tilaus

Esityksen kieli: suomi
Esityksen kesto: noin 75 min sisältäen 15 min väliajan

Ikärajat ja paikat:
Ryhmä Hau Live! -näytöksiä suositellaan erityisesti 2-7-vuotiaille lapsille. Kaikki 2 vuotta täyttäneet katsojat tarvitsevat oman lipun. Alle 2-vuotiaat huoltajan/valvojan sylissä istuvat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi. Kaikki paikat ovat numeroituja istumapaikkoja. Liput ovat voimassa vain siinä näytöksessä, johon ne on ostettu.

Permannolla kaikki katsojat istuvat samalla korkeudella, eli permannon katsomot eivät ole nousevia. Tästä syystä permantopaikoilla saattaa syntyä hetkittäin näköesteitä, jos pienimmät katsojat intoutuvat tanssimaan tuoleilla.

Aikataulu:
Lauantain 12.11.2022 näytökset:
– ovet avataan klo 13.00 ja ohjelma alkaa klo 14.00
– ovet avataan klo 17.00 ja ohjelma alkaa klo 18.00

Avustajakäytännöt:
Avustaja pääsee ilmaiseksi tapahtumaan avustettavan seurassa. Avustajan tarve tulee todistaa tapahtuman ovella esim. EU:n vammaiskorttia näyttämällä. Pyörätuoliliput: Voit ostaa lippusi Lippu.fi:n verkkokaupan kautta. Pyörätuolilippuun sisältyy avustajan paikka. Avustajalle ei tulostu omaa lippua, vaan hän pääsee tapahtumaan yhdessä pyörätuolilipun omistajan kanssa. Huomioithan, että pyörätuolilippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Muut avustajaa tarvitsevat: Avustajalle tulee varata oma lippu, joten ostathan lippusi ja ilmaisen avustajanlipun (palvelumaksu 1,50 €) Lippu.fin täydenpalvelun myyntipisteestä (www.lippu.fi/myyntipisteet) soittamalla Lippu.fin asiakaspalveluun 0600 900 900 (Maanantai – lauantai 9 – 21 / 2 EUR/alk.min+mpm/pvm)

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.