Ryhmä Hau 11-12.1.2020

RYHMÄ HAU LIVE! – PELASTUSPARTIO VAUHDISSA

 

Olemme koonneet tähän info-pakettiin tärkeää tietoa esityksistä, suosittelemme lukemaan huolellisesti läpi.

 

SAAVU AJOISSA

Kaikki Ryhmä Hau Live! -näytökset ovat joko täysin tai lähes loppuunmyytyjä, joten saavuttehan Helsingin jäähalliin heti ovien aukeamisen aikaan. Oville, pysäköintialueille ja palvelupisteille on odotettavissa jonoja. Sisäänkäynti jäähalliin tapahtuu Nordenskiöldinkadun puoleisista pääovista.

 

Sisäänkäynnin nopeuttamiseksi otathan pääsyliput valmiiksi esiin jo ennen ovelle saapumista. Pyydämme jättämään reput ja muut isokokoiset tavarat kotiin ja ottamaan mukaan vain ne välttämättömät tarvikkeet, joita tarvitset sisällä jäähallissa.

 

Muistutamme omalla autolla paikalle matkustavia, että jäähallin parkkialueella on vain rajoitetusti maksullisia pysäköintipaikkoja, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä.

 

IKÄRAJAT JA PAIKAT

Ryhmä Hau Live! -näytöksiä suositellaan erityisesti 2-7-vuotiaille lapsille. Kaikki 2 vuotta täyttäneet katsojat tarvitsevat oman lipun. Alle 2-vuotiaat huoltajan/valvojan sylissä istuvat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi. Kaikki paikat ovat numeroituja istumapaikkoja. Liput ovat voimassa vain siinä näytöksessä, johon ne on ostettu.

 

AIKATAULU

 

Lauantain 11.1.2020 näytökset:

– ovet avataan klo 9.00 ja ohjelma alkaa klo 10.00

– ovet avataan klo 13.00 ja ohjelma alkaa klo 14.00

– ovet avataan klo 17.00 ja ohjelma alkaa klo 18.00

 

Sunnuntain 12.1.2020 näytökset:

– ovet avataan klo 10.00 ja ohjelma alkaa klo 11.00

– ovet avataan klo 14.00 ja ohjelma alkaa klo 15.00

 

Kaikki näytökset kestävät noin 75 minuuttia sisältäen lyhyen väliajan.

 

RATTAAT JA LASTENVAUNUT

Pyydämme huomioimaan, että rattaiden tai lastenvaunujen tuominen jäähalliin on turvallisuussyistä kiellettyä eikä niille ole vartioitua säilytyspaikkaa missään jäähallin alueella.

 

NARIKKA

Jäähallin sisällä heti ovien vieressä palvelee maksullinen narikka (hinta 3€ / henkilö), jonne voitte halutessanne jättää esimerkiksi päällysvaatteet säilytykseen esityksen ajaksi. Huomaattehan, että sisällä jäähallissa on talvella viileää, joten pukeuduttehan lämpimästi, esimerkiksi kevyeen takkiin tai riittävän paksuun pitkähihaiseen paitaan. Narikkaan ei voi jättää rattaita tai lastenvaunuja.

 

VESSAT JA LASTENHOITOHUONE

Ympäri jäähallin käytäviä on lukuisia vessoja. Jäähallissa ei ole varsinaista lastenhoitohuonetta.

 

RUOKA, JUOMA JA OMAT EVÄÄT

Jäähallissa on myynnissä paljon erilaisia juomia, naposteltavia ja herkkuja, kuten popkornia, karkkia, jäätelöä, sämpylöitä ja hodareita. Isompaan nälkään on saatavissa myös erilaisia ruoka-annoksia. Tarjolla on myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

 

Oman vesipullon, pillimehun tai vastaavan max 0,5 litran juoman tuominen on sallittua (juoman on oltava muovisessa pullossa tai pahvisessa pakkauksessa).

 

Myös lasten eväiden tuominen on sallittua, mutta huomioittehan ettei jäähallissa ole käytössä mikroaaltouunia ruokien lämmittämistä varten.

 

Muiden eväiden tuominen sisälle Helsingin jäähalliin on kiellettyä (poikkeuksena henkilöt, jotka tarvitsevat omia eväitä esimerkiksi allergia- ja sairausperäisten syiden vuoksi).

 

FANITUOTEMYYNTI

Alustavien tietojen mukaan tapahtumaan olisi tulossa myyntiin Ryhmä Hau -aiheisia tuotteita, joita on saatavissa vain rajoitettu erä. Emme valitettavasti tiedä etukäteen, että mitä kaikkea Suomen-tapahtumissa on saatavissa – valikoimat ja hinnat selviävät paikan päällä.

 

KUVAAMINEN

Omaan käyttöön kuvaaminen on sallittua. Voit ottaa mukaasi kännykkä- tai pokkarikameran. Järjestelmä- ja videokamarat ovat kiellettyjä. Pyydämme varmistamaan, että kameran salamavalo on kytkettynä pois päältä.

 

LISÄTIETOJA ESITYKSESTÄ

Tarkempia lisätietoja löytyy osoitteessa www.ryhmahaulive.fi

 

Tervetuloa!