Ryhmä Hau 11-12.1.2020

RYHMÄ HAU LIVE! -AREENASHOW’N LIPUT REVITÄÄN KÄSISTÄ – KAKSI LISÄNÄYTÖSTÄ!
Koko perheelle sopivat esitykset Helsingin Jäähallissa la-su 11.-12.1.2020

Spin Master Entertainmentin tuottama Nickelodeonin hittianimaatiosarja Ryhmä Hau on laajentunut PAW Patrol Live! eli Ryhmä Hau Live! -areenaspektaakkeliksi. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva ”Pelastuspartio vauhdissa” -liveshow valtaa Helsingin Jäähallin lauantaina 11. tammikuuta kahden näytöksen voimin. Tapahtumien liput tulevat myyntiin perjantaina 12. heinäkuuta Lippupisteessä.

Koko perheelle sopivassa energisessä show’ssa nähdään kaikki Ryhmä Hau’n suosituimmat hahmot.

Ryhmä Hau on yksi rakastetuimmista lastensarjoistamme. Sen formaatti tarjoaa sekä hupia että tärkeitä opetuksia. Pentujen taidot ja kokemukset ovat samaistuttavia lapsille ympäri maailmaa. Tiedämme, että monet sarjaa katsovat lapset ja jopa heidän vanhempansa odottavat innolla näkevänsä pentujen astuvan myös ruudun ulkopuolelle,” toteaa Nickelodeonin Pohjoismaiden johtaja Anna Giulianelli.

Jännälahden Pormestari Pujolan ja Usvapohjan Pormestari Hanttisen välinen kilpailu on alkamassa, mutta Pormestari Pujola onkin kateissa. Ryhmä Hau on vauhdissa! Hyödyntäen jokaisen pennun yksilöllisiä erikoistaitoja sekä tiimityön voimaa, Ryhmä Hau’n tehtävänä on pelastaa Pormestari Pujola ja varmistaa kisan voitto.

Uudessa seikkailussaan Ryhmä Hau todistaa sloganinsa mukaisesti, että ”ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”. Show opettaa kaikille katsojilleen iästä riippumatta tärkeitä asioita esimerkiksi kansalaisvelvollisuuksista ja sosiaalisista taidoista sekä ongelmanratkaisun tärkeydestä, kun Ryhmä Hau suorittaa sankarillisia pelastustehtäviään.

Olemme innoissamme yhteistyöstämme Spin Master Entertainmentin, VStar Entertainment Groupin, Life Like Touringin, Nordic Exhibitionin, FKP Scoprion ja Fullsteamin kanssa, jotta voimme tuoda Ryhmä Hau Live!:n Suomeen. Tämä ainutlaatuinen areenaproduktio tarjoaa seikkailuja jokaisessa käänteessä, kun yleisö avustaa pentuja sankarillisessa seikkailussaan”, Nickelodeonin Thomas Kingsley kertoo.

Näyttävien ja innovatiivisten pukujen sekä kulkuneuvojensa ja erikoistarvikkeidensa avustuksella Ryhmä Haun animaatiohahmot herätetään henkiin. Show tulee olemaan teatteriesitys, jossa videonäyttöjen avulla luodaan autenttinen ja tv-sarjasta tuttu Ryhmä Hau -maailma. Esityksiin kuuluu myös interaktiivisia osioita, joissa yleisö pääsee osallistumaan ongelmanratkaisuun yhdessä pentujen ja Pormestari Pujolan kanssa.

Suomeksi puhutun show’n kesto on noin 75 minuuttia sisältäen väliajan.

RYHMÄ HAU LIVE! PELASTUSPARTIO VAUHDISSA
La 11.1.2020 klo 14
La 11.1.2020 klo 18
Su 12.1.2020 klo 11 (EXTRA SHOW)
Su 12.1.2020 klo 15 (EXTRA SHOW)

LIPUT:
alk. 25€ / 29€ / 35€ / 45€