Liikenneyhteydet

Helsingin Jäähalli sijaitsee Töölössä, osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11-13.

Parkkipaikoilla on otettu käyttöön maksuautomaatit ja voit maksaa parkkeerauksen myös EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla. Pysäköintialueita operoi EuroPark Finland Oy https://www.europark.fi/pysakointi/p-helsingin-jaahalli/

Näin toimit

Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.

  • Maksuvaihtoehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.
  • Maksettu lippu jätetään autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.
  • Pysäköinnin voi myös maksaa puhelimella EasyPark- tai ParkMan-palveluiden kautta. Toimintaohjeet löydät automaateilta. Lataa sovellus puhelimeesi hyvissä ajoin.
  • Muina kuin tapahtumapäivinä isolla P-alueella on pysäköintikiekon käyttövelvollisuus, pysäköintiaika on 4 h. Hallin etupihalla pysäköinti on muina kuin tapahtumapäivinä kielletty.

Jäähalli sijaitsee myös monipuolisten julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella.

 

Helsingin keskusta – Jäähalli

 

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille on normaalisti noin 15 minuuttia.

Raitiovaunulinjat 4 ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä normaalisti 1-5 minuutin välein. Raitiovaunujen reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin ja Jäähallille tulevat jäävät pois Kansaneläkelaitoksen pysäkillä, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linja-autolla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla. Linja-autoreitti kulkee niin ikään Mannerheimintietä pitkin ja poisjäänti tapahtuu Kansaneläkelaitoksen pysäkillä. Linja-autolla matkustavilla on noin 500 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linjalla numero 69 pääsee Elielinaukiolta suoraan jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille.

Mainitut matka-ajat ovat arvioituja aikoja. Varsinkin ruuhka-aikoina kannattaa varautua pidempiin aikoihin.

Tarkemmat reittitiedot ja aikataulut Reittioppaasta.