Kuumaa

KUUMAA JUHLII UUTTA ALBUMIAAN HELSINGIN JÄÄHALLISSA HUHTIKUUSSA

Vuoden suosituin popyhtye KUUMAA juhlistaa tulevaa albumiaan Helsingin jäähallissa ensi keväänä. Järjestyksessään kolmas albumi julkaistaan 19.4.2024, ja se kuullaan ensimmäistä kertaa livenä bändin toistaiseksi suurimmalla keikalla perjantaina 26. huhtikuuta 2024. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 27. lokakuuta Lippu.fissä.

”Sadan keikan uskomaton vuosi on syventänyt rakkauttamme esiintymiseen entisestään. Klubien ja festarilavojen bäkkäreillä on kasvanut ajatus jostain isommasta livekokonaisuudesta: Miltä KUUMAA kuulostaisi ja näyttäisi suuren yleisön edessä? Nyt aika on kypsä. Uusi sivu kääntyyy levyjulkkarikeikalla, kolmannen albumin ensiesityksellä ja vanhojen kappaleiden ilotulituksella. Koetaan olevamme todella onnekkaita, kun saadaan kohdata kuulijamme näin ainutlaatuisissa puitteissa”, kommentoi yhtye julkistusta.

Vuoden yhtyeenä Emma Gaalassa palkittu KUUMAA osallistui vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailuun, joka vauhditti yhtyeen hurjaa nousukiitoa. Keväällä julkaistu ”Hyvikset ja pahikset” -albumi on striimannut nelinkertaista platinaa ja viihtynyt julkaisustaan asti albumilistan kärjessä, joista jopa 16 viikkoa ykkössijalla.

Radioykkösiksi kivunneet singlet ”Tulipalo” ja lisäksi vuoden soitetuimmaksi radiobiisiksi yltänyt ”Ylivoimainen” ovat taanneet koko maan laajuisen huuman. Elokuussa julkaistu tulevan albumin ensimmäinen single ”Tässä on kaikki” nousi heti julkaisustaan Spotifyn ykkössijalle. Kokonaisuudessaan KUUMAAn tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa. Loppuunmyydyllä kevät-ja laajalla festarikiertueella viihtynyt KUUMAA jatkaa syksyllä massiiviselle, 20 pysähdyksen ”Loputon moottoritie” -kiertueelle, joka huipentuu jälleen kahteen loppuunmyytyyn iltaan Tavastialla.

Historiallisen menestyksekkäästä vuodesta nauttinut KUUMAA on vilpittömyydellään lyönyt läpi koko kansan sydämiin. Yhtye on kiistaton kotimaisen kevyen musiikinsuunnannäyttäjä, joka suuntaa määrätietoisesti kohti suomalaisen popmusiikin huippua.

Tulevaa keikkaa juhlistetaan 24.–28. lokakuuta Helsingin Forumissa sijaitsevassa KUUMAA Loungessa, jossa viikon aikana on muun muassa mahdollista tavata yhtye ja hankkia lippuja ennen virallisen myynnin alkua.