MODERNIN R’N’B:N SUPERTÄHTI KHALID ENSI KERTAA SUOMEEN

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä esiintyy Helsingin Jäähallissa toukokuussa 2022.

 

Modernin R’n’B:n ykkösnimi Khalid konsertoi ensimmäistä kertaa Suomessa ensi keväänä. Jättihiteistään, kuten “Young, Dumb & Broke” ja “Better”, tunnettu yhdysvaltalaisartisti nähdään Helsingin Jäähallissa tiistaina 10. toukokuuta 2022. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 10. joulukuuta 2021 klo 10 Lippupisteessä.

 

Läpimurron debyyttisinglellään ”Location” vuonna 2017 tehnyt Khalid on muutamassa vuodessa noussut maailmanlaajuisen huomion kohteeksi modernilla, viipyilevillä rytmeillä ja koukuttavilla melodioilla höystetyllä musiikillaan. Esikoissinglen jälkeen artistilta on kuultu monia yleisöä ihastuttavia tunnelmallisia ja tarttuvia biisejä, jotka ovat viihtyneet pitkään myös radioaalloilla. Lisäksi artisti on kirjoittanut kappaleita useiden muiden maailmantähtien kanssa, ja yhteisbiiseistä muistetaan erityisesti Billie Eilishin ”lovely” ja Ed Sheeranin ”Beautiful People” sekä Benny Blancon ja Halseyn kanssa tehty ”Eastside”-hitti, joissa kaikissa Khalid myös kuullaan.

 

Khalid on kerännyt nousujohteisen uransa aikana paljon tunnustusta, ja hänet nimettiin vuonna 2019 Time-lehden maailman vaikuttavimpien ihmisten listalle. Kriitikoiden rakastama kolmas albumi ”Free Spirit” julkaistiin samana vuonna, ja se nousi Billboardin albumilistan ykkössijalle. Juuri julkaistulla ”Scenic Drive” EP:llä kuullaan uutta Khalidia monen kiinnostavan feataajan, kuten Alicia Keysin ja 6Lackin, täydentämänä.

 

KHALID (US)

Ti 10.5.2022

Helsinki, Jäähalli

 

Lipunmyynti käynnistyy pe 10.12.2021 klo 10

– Liput alk. 49 / 69 / 79 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR) Lippupisteestä

 

www.khalidofficial.com

www.facebook.com/thegreatkhalid

www.instagram.com/thegr8khalid

www.fullsteam.fi

 

Pressikuvat median käyttöön: https://www.fullsteam.fi/fi/press

 

Lisätiedot:

FULLSTEAM

– Aino-Maria Paasivirta (040-8477373, aino-maria@fullsteam.fi)

 

Haastattelupyynnöt

Sony Music Finland

–  Tuuli Salla (040-4863170, tuuli.salla@sonymusic.com)