HIFK – Kärpät 8.10. klo 18:30

Jääkiekon Sm-liiga peli:

Pääsylippuja HIFK:n kotiotteluihin voi ostaa vain ennakkoon ja Helsingin jäähallilla sijaitsevasta HIFK Shopista. Jäähallin lipunmyyntipiste ei ole ottelupäivinä auki.

Tutustu Nordiksen turvallisuusohjeisiin etukäteen HIFK:n kotisivuilla

Lastenliput (7-17v) nyt myynnissä hintakategorioihin 2-5, ja Perhepaketit katsomoihin E3-E7 & F3-F7.

Pyörätuolivaraukset Ticketmasterin puhelinpalvelusta ja lunastukset/ostot ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai ovimyynnistä. Saattaja ilmaiseksi.

Vierasjoukkueiden Fan Club -paikat sijaitsevat katsomossa E1 ja tarvittaessa katsomossa E2. Vierasjoukkueiden Fan Clubit voivat varata paikkansa etukäteen IFK:n toimistolta ilman toimituskuluja. Rummut ovat fanifyhmillä sallittuja Helsingin Jäähallissa katsomoissa B5/C1, F1 ja E1.
Opiskelijalipun voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta, myyntipisteistä tai ovelta opiskelijakorttia näyttämällä. Varaudu esittämään opiskelijakorttisi ovella.

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät kotiotteluihin ilmaiseksi, jos istuvat sylissä.

HALLIN OVIMYYNTI:
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä 2 tuntia ennen ottelua. Myynnistä vastaa Ticketmaster. Maksuvälineenä voi käyttää Smartumin virike- ja kulttuuriseteleitä. IFK:n toimisto ei myy irtolippuja. Voit ostaa lippusi lippukaupasta tai netistä tai varata lippusi puhelimitse ja lunastaa lippukaupasta.

Tutustu virtuaalisesti katsomoon alla olevan linkin kautta
https://www.helsinginjaahalli.fi/virtuaalikavely-jaakattaus/