Vielki Hengis 2021

HELSINGIN JÄÄHALLIN BLACK BOXIIN UUSI VIELKI HENGIS -TAPAHTUMA

– MUKANA MOUHOUS, COSTEE, TIPPA JA HEVITEEMU

 

Genre- ja platinarajoja musiikillaan rikkoneet Mouhous, costee, TIPPA sekä kovaa vauhtia läpimurtoaan tekevä Heviteemu esiintyvät Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 27. marraskuuta. Esiintyjien omasta ideasta syntynyt ilta kulkee nimellä Vielki Hengis. Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy torstaina 15. huhtikuuta klo 10 Ticketmasterissa.

 

Vielki Hengis tuo lavalle anteeksipyytelemättömiä nimiä, jotka eivät pelkää ottaa vaikutteita eri genreistä ja luoda niistä sen myötä jotain omaa. Illan esiintyjiä yhdistää myös se, että he ovat tehneet jo entuudestaan runsaasti yhteistyötä keskenään niin biisien kuin kokonaisten levyjenkin myötä. On myös odotettavissa, ettei artistikattaus jää vielä tähän.

 

Suomiräpin punk-bändiksi tituleerattu Mouhous on tulevassa Emma Gaalassa ehdolla peräti neljässä eri kategoriassa. Yhtyeen debyyttialbumi ”I Hate Mouhous” on rikkonut heittämällä platinarajan lukuisilla hiteillään kuten Äänii, Poikien vessa sekä Frendi. Parhaillaan kolmatta albumiaan työstävä costee tunnetaan tummanpuhuvasta, rosoisesta ja pop-koukuilla täytetystä soundistaan. Tämän kevään Emma Gaalaan kaksi ehdokkuutta saanut laulaja-lauluntekijä on striimannut aiemmilla pitkäsoitoillaan kultaa ja platinaa.

 

Suomenkielisen trap-musiikin pioneereihin lukeutuva TIPPA on kehittänyt musiikkiaan sittemmin rockahtavampaan suuntaan. Uransa aikana hän on takonut jo viisi platinahittiä, joista suurimpana kymmenen miljoonan striimin maagista rajaa lähestyvä Satutat mua. Viime vuonna soolouransa käyntiin potkaissut, YleX Läpimurto 2021 -listauksessakin huomioitu Heviteemu on emovaikutteisen musan suurlähettiläs. Hänen kädenjälkensä tuottajana sekä biisinkirjoittajana muille artisteille kuuluu mm. JVG:n, Anna Puun ja Olavi Uusivirran, Vain elämää -nimien sekä erityisesti costeen kappaleilla.

 

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta, että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

 

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa, että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

 

Lue lisää turvallisuudesta Live Nationin tapahtumissa TÄÄLTÄ.

 

 

TAPAHTUMA:

Vielki Hengis

Mouhous, costee, TIPPA, Heviteemu & DJ Xmies

La 27.11.2021 Black Box, Helsingin Jäähalli

Ovet klo 19

S/K-18

 

LIPUT:

Myyntiin to 15.4.2021 klo 10

Palvelumaksuineen alkaen 36 euroa Ticketmasterista

 

My Live Nation -ennakkomyynti:
ma 12.4.2021 klo 14 – ke 14.4.2021 klo 14

www.livenation.fi/register

 

LISÄTIEDOT:

Live Nation Finland

 

Promoottorit: Niksu Väistö & Mikko Varjamo

Tiedotus: Piia Lindroos, piia.lindroos@livenation.fi

Pressikuvat ja media-akkreditointi: https://media.livenation.fi

 

Levy-yhtiöt:

costee, Mouhous, TIPPA: Warner Music / Essi Varila, essi.varila@warnermusic.com

Heviteemu: Universal Music / Veera Hjerppe, veera.hjerppe@umusic.com

 

www.livenation.fi

www.facebook.com/crackstreetboes (IG: @ihatemouhous)

www.facebook.com/costee (IG: @costeee)

www.facebook.com/kikkomanne (IG: @tippatee)

www.facebook.com/heviteemu (IG: @heviteemu)