The War On Drugs

The War on Drugsin keikka toteutuu Helsingin Jäähallissa ti 22.3.2022. Katsomot eivät kuitenkaan ole käytössä, vaan tapahtuma siirtyy Black Boxiin. Kaikki liput muuttuvat permannon seisomapaikoiksi eli istumapaikat eivät ole siis käytössä. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan, eikä jo ostettua lippua tarvitse vaihtaa uuteen. Lippujen palauttaminen ei ole mahdollista.

 

Liput 65,50 € (+ tilausmaksu alk. 1 € / tilaus) Ostorajoitus: 10 / asiakas Ikäraja: -S- Ovet: klo 18:00

 

Konserttilipun hinnasta ohjataan PLUS1-järjestön kautta 1 €/ lippu Partners In Health -organisaatiolle (https://www.pih.org) kehittyvien maiden terveydenhoito- ja yhteisöpalvelujen kehittämiseksi tehtävään työhön. Ilmoitetut lipunhinnat pitävät sisällään hyväntekeväisyyseuron. Voit lukea lisää PLUS1-järjestön toiminnasta täältä: https://plus1.org

 

Tapahtumatieto

THE WAR ON DRUGS KÄYNNISTÄÄ EUROOPAN KIERTUEENSA HELSINGISTÄ MAALISKUUSSA

Yhdysvaltalaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimi The War On Drugs avaa Eurooppaa halkovan kiertueensa Helsingistä maaliskuussa. Suomeen seitsemän vuoden odotuksen jälkeen palaava yhtye nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa tiistaina 22. maaliskuuta. Grammy-palkittu yhtye tarjoilee “An Evening of LIVE DRUGS” -keikallaan vaihtoehtorockin ajattomiksi klassikoiksi nousseita kappaleita sekä täysin uutta, lokakuussa julkaistun ”I Don’t Live Here Anymore” -albumin tuotantoa. The War On Drugsin ensimmäinen oma Suomen-keikka on myös Jäähallin ensimmäinen kansainvälinen artistivieras koronapandemian jälkeen.

Vokalisti-kitaristi-biisintekijä Adam Granducielin vuonna 2005 Philadelphiassa perustaman yhtyeen musiikissa kuuluu suuri rakkaus ja kunnioitus sellaisia ikonisia amerikkalaisen rockin tekijöitä kohtaan kuin Bruce Springsteen, Tom Petty ja Bob Dylan, mutta The War on Drugsin käsissä klassinen jenkkirock saa seurakseen niin elektronisempaa ilmaisua kuin indierockin seikkailullisuuttakin. Yhtye on reilun viisitoistavuotisen uransa aikana näyttänyt olevansa modernin jenkkirockin tärkeimpiä tekijöitä ja on nykyisin vakionimiä maailman suurimpien festivaalien kuten Coachella, Primavera ja Lollapalooza päälavoilla. Keikalle alunperin suunniteltu lämppäri Lo Moon jää pois kiertueelta.

 

THE WAR ON DRUGS (US) An Evening of LIVE DRUGS

Ti 22.3.2022 Helsinki, Jäähalli (Black Box)

 

www.thewarondrugs.net

www.facebook.com/thewarondrugs

www.instagram.com/thewarondrugs

www.helsinginjaahalli.fi

www.fullsteam.fi

 

 

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.