NIGHTWISHIN UUSI KONSERTTI JOULUKUUSSA JÄÄHALLISSA Kaisaniemen konsertti on peruttu Nightwishin konsertti Kaisaniemen puistossa 14. elokuuta on peruttu. Tapahtumaa koskevien rajoitusten ja vallitsevan tilanteen vuoksi konserttia ei valitettavasti voitu toteuttaa suunnitellusti. Helsinkiin on löydetty kuitenkin uusi päivämäärä ja paikka Helsingin Jäähallista 30. joulukuuta 2021. Liput joulukuun konserttiin tulevat myyntiin 24. elokuuta klo 10. UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ: Nightwish To 30.12.2021 Helsingin Jäähalli, Helsinki Ovet: 18.30 Liput: Permanto: K-18 Istumakatsomo: sallittu Liput palvelumaksuineen 64 € / 74 € / 84€ Early Entry (K-18) palvelumaksuineen alk. 134 € INFOA KAISANIEMEN KONSERTIN LIPUNOSTANEILLE: Ticketmaster tulee toimittamaan Kaisaniemen lipunostaneille automaattisesti uudet liput syksyn aikana (myös Early Entry-lipun ostaneille), eikä asiakkaiden siis tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä saadakseen uudet liput joulukuun 2021 keikalle. Kaisaniemeen ostetut liput eivät käy uudelle keikalle. Kaisaniemen VIP-paketteja ei valitettavasti voida järjestää sellaisenaan Jäähallissa ja pakettien tilaajille lähetetään lisätietoa toimintaohjeista sähköpostitse. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa 6.10.2021 mennessä: Ticketmasterin palautuslomake Kaikki ajantasainen tieto tähän tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.livenation.fi sekä Ticketmasterista. Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

Käsittelykulut ja tilausmaksu:

Hinnat sisältävät 5,00 € käsittelykulut.

Erikseen veloitetaan 1,00 € tilausmaksu.

Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

Toimituskulut:

Finland and International:

  • eTicket: 0,00 €

Finland:

  • Postitus ja lahjakuori lipuille: 11,95 €
  • Posti Kotimaa: 10,00 €

International:

  • Posti Ulkomaat: 40,00 €

Esittely

  • NIGHTWISH

    NIGHTWISH

Lippurajoitukset

Tapahtumassa on 8 lipun enimmäismäärärajoitus asiakastiliä kohden.

Noudatathan ilmoitettuja rajoituksia. Lippurajoituksia ylittävien asiakkaiden tilaukset voidaan ilmoittamatta perua Ticketmasterin toimesta. Tämä tarkoittaa samaan henkilöön, sähköpostiosoitteeseen, laskutusosoitteeseen, luottokortin numeroon tai muihin tietoihin liittyviä tilauksia.

Hinnat ovat EUR

Lisätietoa

Huom!

Kaikki ajantasainen tieto tähän tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.livenation.fi sekä Ticketmasterista.

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. Lue lisää turvallisuudesta Live Nationin tapahtumissa TÄÄLTÄ.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan Ticketmasteriin ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa Ticketmasteriin ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä:
bit.ly/3kZ5ad5