Danny täyttää 80 vuotta – mittava kunniakiertue huipentuu Helsingin Jäähalliin 5. joulukuuta!

 

Suomalaisen viihdemaailman eittämättömiin legendoihin lukeutuva Ilkka ”Danny” Lipsanen lähtee syksyllä mittavalle kiertueelle juhlistaen samalla tulevaa 80-vuotissyntymäpäiväänsä. Kyseessä on Dannyn viimeinen koko Suomen kattava kiertue, ja hän haluaa sen myötä kiittää kaikkia ihailijoitaan vuosien varrella saamastaan tuesta.

 

– Edellisellä kiertueellani monet ihmiset tulivat juttelemaan kanssani ja kiittämään minua musiikistani ja luomastani show-perinteestä. Samalla sain toiveita pitää vielä joskus sellaisen konsertin, joka keskittyisi pääasiassa omiin hitteihini vuosikymmenten varrelta – siis lauluihin, jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Juhlakiertueella näin tuleekin tapahtumaan ja luvassa ovat yleisön pyynnöstä kaikkien aikojen suurimmat hittini, Danny kertoo.

 

Ympäri Suomen pysähtyvä kiertue huipentuu Helsingin Jäähalliin 5. joulukuuta.

 

Helsingin Jäähallin päätöskonsertissa esiintyvät myös mm. Virve Rosti, Arttu Wiskari, Erika Vikman, Mira Luoti ja Aki Tykki sekä alkuperäiset Islanders-jäsenet Hasse Walli ja Kaj Walliin sekä hurmaavat Step Up Ladies, jotka kävivät aikanaan Dannyn kanssa esiintymässä Kiinassa saakka.

 

Koko kiertueella ovat tärkeinä henkilöinä mukana LAV-taustakuoron Katja Lukin, Diana Anttila ja Jennika Vikman. Kiertuetta säestää Dannyn juhlaorkesteri kokoonpanolla: Petri Kokko (koskettimet ja laulu), Tapani Laastola (rummut) ja Ilkka ”Luumu” Kaikkonen (kitara ja laulu). Lavalle nousevat myös Kari Tapion upeaääninen poika, tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Jani Jalkanen (basso ja laulu) sekä Pohjoismaiden vaativimman laulukilpailun, True Talent 2011, Ruotsissa voittanut monilahjakkuus Dimitri Keiski (kitara ja laulu).

 

Ovet klo 18:00 (VIP-ovet klo 17:00) / Show klo 19:00

 

Lipun myynti alkaa 31.1.2022 klo 9:00 Ticketmasterissa.

Perusliput 49€-69€

Royal – VIP 169€:

        Sisäänpääsy jo klo 17:00 alkaen

        Eteispalvelut

        Danny 80 vuotta VIP-passi

        Buffet-illallinen Royal –ravintolassa klo 17:00 – 19:00

        Istumapaikat Permannon parhailla paikoilla

        Konserttilahja

        Artistivierailu Royal -ravintolassa