Blind Channel

Blind Channel tekee ensimmäisen oman hallikeikan Helsingin Jäähallissa 29.12.


Hiljattain kuudella Emmalla palkittu Blind Channel päättää monella tavalla vaiherikkaan vuotensa tekemällä ensimmäisen oman hallikeikan Helsingin jäähallissa torstaina 29.12. Ikärajattoman keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä tänään keskiviikkona 1.6. klo 12.00. 

Energisenä livebändinä ja valtavassa nosteessa Euroopassa ja Yhdysvalloissa oleva Blind Channel toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa esiintymällä ensimmäisellä omalla hallikeikallaan Helsingin Jäähallin Blackboxissa torstaina 29.12.

mä on meidän tähänastisen uran isoin juttu. Ollaan suunniteltu niin iso show, että sen toteuttaminen on mahdollista vain jäähallissa. Bändiä perustaessa uhottiin, että soitetaan meidän 10-vuotiskeikka jäähallissa ja vaikka tämä virstanpylväs tulikin vuosi etuajassa, ollaan valmiimpia kuin koskaan, Blind Channel kertoo.

Yhtye on kiertänyt Yhdysvaltoja ja Eurooppaa keväällä yhtäjaksoisesti kolme kuukautta tehden liki kuusikymmentä keikkaa. Toukokuussa kuusikko voitti Emma-gaalassa kuusi Emma-palkintoa. Bändi voitti kaikki kategoriat, joissa oli ehdolla: vuoden rock, vuoden vienti, vuoden yhtye, vuoden biisi, vuoden striimatuin kappale ja yleisöäänestyksen voittaja. Kesällä yhtyeellä on luvassa yli kaksikymmentä festarikeikkaa sekä uuden Lifestyles of Sick & Dangerous -albumin julkaisu, jota seuraa uusi Euroopan headline-kiertue elokuun lopulta lokakuulle. Vuosi huipentuu Helsingin Jäähallikeikkaan 29.12.

Pressikuvat: Lataa mediakuvat täältä

BLIND CHANNEL
Helsingin jäähalli,  Blackbox
Torstai 29.12.2022
Ovet klo 18.00, showtime klo 20.00
Ikärajaton

Liput:
Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 1. kesäkuuta klo 12.00.
Hinta 39,90 €, Lippu.fi
Vip-lippu 99,90 € (sis. pääsylippu, fanilahja, vip-passi ja kaulanauha, ruokailu buffetissa ennen keikkaa)

BLIND CHANNEL online: 
www.blindchannelofficial.com/
www.instagram.com/blindchannel/
www.tiktok.com/@blindchannel
www.facebook.com/BlindChannelBand

Promoottori: RH Entertainment Oy
marko@prodisco.fi

Blind Channelin haastattelupyynnöt:
ProPromotion Oy / Taija Holm
taija@propromotion.fi, +358 40 7483435

Konsertin tiedotus:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116