AMARANTHE (SWE) – THE HELIX WORLD TOUR

Amaranthe julkaisee albumin ja saapuu jäähallikeikoille Suomeen

Ruotsalainen metallibändi Amaranthe julkaisee viidennen studioalbuminsa HELIX 19.10.

Massiivisista soundeistaan ja koukuttavista kertosäkeistään tunnettu ruotsalaisyhtye on kasvanut levy levyltä yhä isommaksi ja suositummaksi. Tänään perjantaina 10. elokuuta albumilta julkaistaan ensimmäinen single 365. Albumi äänitettiin Hansen Studiolla Tanskassa ja sen tuotti tuttuun tapaan Jacob Hansen.

Tähän mennessä Amaranthen videoita on katsottu yli 118 miljoonaa kertaa ja kappaleita on streamattu 500 miljoonaa kertaa. Patrick Ullaeuksen ohjaama video 365-singleen julkaistaan tänään klo 16.00.

Kitaristi Olof Mörck kertoo uudesta singlestä seuraavaa: ”Uusi singlemme 365 on kaikkea sitä mitä Amaranthe vuosimallia 2018 edustaa: raikas, moderni, raskas ja raaka. Kappale julistaa, ettemme ole hidastamassa tahtia tai asettumassa paikoillemme, vaan että uudistumme koko ajan samalla kun pysymme uskollisena tunnusomaiselle soundillemme.”

Bändi saapuu uuden albuminsa myötä Suomeen kahdelle keikalle osana The Helix World Tour -kiertuettaan. Yhtye nähdään 15.2. Oulun jäähallissa ja 16.2. Helsingin jäähallin Black Boxissa. Liput keikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 15.8.

la 16.2.2019 Helsinki, Jäähalli Black Box Nem Agency presents:
AMARANTHE (SWE) – The Helix World Tour + special guests
39 e + toimituskulut (Lippupiste), ovelta 45 e (jos jäljellä)

Amaranthe julkaisi debyyttilevynsä Amaranthe vuonna 2011. Kakkosalbumi The Nexus julkaistiin vuonna 2013 ja kolmas studioalbumi Massive Addictive vuonna 2014. Yhtyeen viimeisin albumi Maximalism näki päivänvalon vuonna 2016.

Maximalism-albumin jälkeen Amaranthe sai uudeksi solistikseen ruotsalaisesta Dynazty-yhtyeestä tunnetun Nils Molinin, joka hyppäsi Jake E:n saappaisiin ne komeasti täyttäen.

Amaranthe on esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja; alkuaikoina klubeissa ja sen jälkeen levy levyltä yhä suuremmilla keikkapaikoilla. Lukuisia kultalevyjä myös Suomesta napsinut Amaranthe nähtiin maassamme viimeksi kesällä Rock Festissä ja Seinäjoen Vauhtiajoilla.

Kävijäinfomme löytyy tästä:
https://nem.fi/wp-content/uploads/2019/02/YLEISOINFO-AMARANTHE-%E2%80%93-THE-HELIX-WORLD-TOUR-HELSINKI.pdf

www.amaranthe.se

www.facebook.com/amarantheband

www.twitter.com/amaranthemetal

www.instagram.com/amarantheofficial