Abiza 11.2.2022

Uusi nuorisofestivaali valtaa Helsingin Jäähallin helmikuussa!

 

Helsingin Jäähallissa juhlitaan kaikkien aikojen megabileissä perjantaina 11. helmikuuta huippuartistien kera! Lavalle nousevat mm. Evelina, william ja Rosa Coste sekä monia DJ:tä ja yllätysesiintyjiä.

ABIZA Winter Festival sopii hyvin hiihtoloman odottajaisiksi tai mihin vaan tarkoitukseen. Myös vanhojen tanssien jatkoiksi, penkkareiden jatkoiksi tai etkoiksi… Luvassa ovat vuoden kovimmat bileet huippuartistien kera! Sallittu kaikenikäisille, lisäksi erillisiä K-18 anniskelualueita! Juhlat kestävät vähintään keskiyöhön!

Artistit, DJ:t, ja huipputason meno takaavat unohtumattoman illan satojen muiden juhlijoiden kanssa! Tilaisuus järjestetään Jäähallissa ”Black Boxissa”, eli intiimin klubikeikan tunnelmassa, jossa kaikki liput ovat seisomapaikkoja.

Festivaalipäivänä, perjantaina 11. helmikuuta, pidetään monessa lukiossa vanhojen tanssit, ja penkkaritkin ovat samoihin aikoihin. Niinpä ABIZA Winter Festival sopii hyvin juhlafestariksi lukiolaisille (ykkösille, vanhojen tanssijoille ja abeille) sekä muille koululaisille/opiskelijoille.

HUOM VANHAT: Vanhojen päivien tanssijoilla on mahdollisuus upeaan juhlaruokailuun Jäähallin VIP-ravintolassa ennen bileiden alkua. Juhlaillallisiin on paikkoja vain rajattu määrä, joten kannattaa olla nopea. Illallisten tiedustelut ja varaukset sähköpostitse: info@abiza.fi.

Jäähallissa on runsaasti parkkitilaa, jonne voi saapua vaikkapa tilausbussilla helposti mistä päin Suomea tahansa. Festivaalin järjestäjillä on lisäksi suositella Jäähallin lähistöltä hotelleja, joissa voi majoittua ja jatkaa aamulla turvallisesti takaisin kotipaikkakunnalle.

ABIZA Winter Festivalin ovet avautuvat kello 18, ja pääesiintyjät nousevat lavalle klo 20 alkaen. Esiintyjien tarkempi järjestys ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

 

Abiza Winter Festival: www.abiza.fi