Lentopallon EM-karsinnat (naiset ja miehet)

Lentiksen upea tuplatapahtuma stadin ytimessä!

Vuoden 2019 miesten ja naisten EM-kisoissa on mukana ensimmäistä kertaa 24 maata. Kummatkin EM-kisat järjestetään neljässä maassa. Miesten kisat ovat Ranskassa, Sloveniassa, Belgiassa ja Hollannissa, kun taas naisten kisat järjestetään Turkissa, Puolassa, Unkarissa ja Slovakiassa. Kaksitoista maata selviytyy suoraan molempiin EM-kisoihin ja kaksitoista maata tulee karsintojen kautta.

Isäntäjoukkueiden lisäksi miesten kisoihin pääsevät suoraan edellisten EM-kisojen perusteella Venäjä, Saksa, Serbia, Italia, Bulgaria, Tshekki, Puola ja Turkki. EM-karsintoihin osallistuu 26 maata seitsemässä lohkossa, joista viidessä on neljä ja kahdessa kolme maata. Kaikkien lohkojen voittajat ja viisi parasta toiseksi sijoittunutta maata selviytyvät kisoihin.

Naisten EM-kisoihin pääsevät järjestäjämaiden lisäksi suoraan Serbia, Hollanti, Azerbaidzhan, Italia, Venäjä, Valko-Venäjä, Saksa ja Bulgaria. 24 maan EM-karsinnat pelataan kuudessa neljän joukkueen lohkossa, joista kaikista kaksi parhaiten sijoittunutta maata pääsee EM-kisoihin.

Stadilaisia hemmotellaan hienolla tuplatapahtumalla Helsingin jäähallissa elokuun lämmössä!

Otteluohjelma keskiviikkona 22.8.2018

klo 17.00 Suomi-Ruotsi (naiset)
klo 20.00 Suomi-Romania (miehet)

Naisten EM-karsintalohkon kotipelit jatkuvat tammikuussa. 9.1. ottelulla Viroa vastaan (pelipaikka auki).

Miesten EM-karsintalohkon kotipelit jatkuvat niin ikään 2019 puolella, kun vastaan astuu 5./6.1. Tanska (pelipaikka auki).

Parasta paikan päällä – osta liput ennakkoon!