Liikenneyhteydet

Helsingin Jäähalli sijaitsee Töölössä, osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11-13.
Parkkipaikoilla on otettu käyttöön maksuautomaatit ja voit maksaa parkkeerauksen myös EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla. Pysäköintialueita operoi AutoParkki Norden Oy.

NÄIN TOIMIT:

- Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.
- Maksuvaihtoehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.
- Maksettu lippu jätetään autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.
- Pysäköinnin voi myös maksaa puhelimella EasyPark- tai ParkMan-palveluiden kautta. Toimintaohjeet löydät automaateilta. Lataa sovellus puhelimeesi hyvissä ajoin.
- Muina kuin tapahtumapäivinä isolla P-alueella on pysäköintikiekon käyttövelvollisuus, pysäköintiaika on 4 h. Hallin etupihalla pysäköinti on muina kuin tapahtumapäivinä kielletty.

Jäähalli sijaitsee myös monipuolisten julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella.

Helsingin keskusta - Jäähalli

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille on normaalisti noin 15 minuuttia.

Raitiovaunulinjat 4, 7A ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä normaalisti 1-5 minuutin välein. Raitiovaunujen reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin ja Jäähallille tulevat jäävät pois Kansaneläkelaitoksen pysäkillä, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linja-autolla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla. Linja-autoreitti kulkee niin ikään Mannerheimintietä pitkin ja poisjäänti tapahtuu Kansaneläkelaitoksen pysäkillä. Linja-autolla matkustavilla on noin 500 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linjalla numero 69 pääsee Elielinaukiolta suoraan jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille.

Kampin keskus - Jäähalli

Myös Kampista voi matkustaa Jäähallille linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika Kampista Jäähallille on normaalisti noin 20 minuuttia.

Raitiolinjalla numero 2 pääsee suoraan Kampin keskuksesta Kansaneläkelaitoksen pysäkille. 

Useimmat Kampista lähtevät linja-autot kulkevat Topeliuksenkatua pitkin ja tällöin pois jäädään Linnankoskenkadun tai Kirjailijan puiston pysäkeillä. Kävelymatka näiltä pysäkeiltä Jäähallille on noin 700 metriä.

Pasilan asema - Jäähalli

Raitiovaunulla pääsee Pasilan asemalta Jäähallille linjalla numero 7B. Linja kulkee Länsi-Pasilan läpi ja pois jäänti tapahtuu Auroran sairaalan pysäkillä. Kävelymatka pysäkiltä Jäähallille on noin 500 metriä.

Pasilan asemalta pääsee Helsingin Jäähallille myös linja-autoilla numero 5869 ja 504. Linja 69 pysähtyy Nordenskiöldinkadulla Jäähallin jälkeen ja muilla linjoilla pois jäänti tapahtuu joko Auroran sairaalan tai Reijolankadun pysäkillä. Kävelymatka Jäähallille on 300-400 metriä.

Matka-aika Pasilan asemalta Jäähallille on normaalisti 10-15 minuuttia

Mainitut matka-ajat ovat arvioituja aikoja. Varsinkin ruuhka-aikoina kannattaa varautua pidempiin aikoihin.

Tarkemmat reittitiedot ja aikataulut Reittioppaasta.

Hotellivaraukset:

 

Kirjaudu omilla tunnuksilla

Helsingin Jäähalli - Nordenskiöldinkatu 11-13 00250 Helsinki, puh. 09 4777 110, fax. 09 4777 1111 | Kaikki oikeudet pidätetään